Jugoslavija RolePlay

KANDIDATURE ZA IZBORE OKTOBAR 2020

JedanU100

• Administrator
  • Titov Pionir
    • Pogledaj profil
Ovde redom kao odgovor podnosite svoje kandidature i naglašavate za koji okrug se kandidujete.

Ukoliko bude više od dve kandidature za jedan okrug, najbolje DVE kandidature u danu za glasanje za svaki okrug će biti proglašene za one za koje se glasa, a izbor zavisi od prezentacije, predizbornih aktivnosti i ozbiljnosti kandidata i o tome odlučuje Vrhovni Bog !
Izbori će se održati 08.oktobra i trajaće 24h, potrebno je 50% izlaznosti da bi bili validni ....

Gradonačelnik se bira na 30  dana i ima bezbroj mogućnosti, lično obezbeđenje, službeni automobil, kancelariju u vladi, ima budžet od 3 miliona dinara za mesec dana koji se dopunjuje iz poreza i služi mu za organizaciju i objavu rata prema drugim okruzima, može da donosi zakone koji će se izvršavati na teritoriji njegove jurizdikcije u periodu njegovog mandata i još nekoliko zanimljivih stvari, ali to je već iznenađenje za sve.

« Poslednja izmena: Oktobar 05, 2020, 09:58:35 pre podne od strane JedanU100 »

Escobar

• Titov Pionir
  • *
    • Pogledaj profil
Ja Petar Maras ovim putem se zelim kandidirati za gradonacelnika crvenog okruga

Ako zaokruzite DA na listicu gdje je moje ime zaokruzit ce te sebi bolju buducnost

Moja stranka poznatija kao ONC sto u prevodu znaci oslobođenje narodnih civila bavi se pomaganjem ljudi za njihov razvoj gospodarstva u daljnjoj buducnosti te pomazemo svim javnim ustanovama za bolju opremu i buducnost

Zaokruzite DA i vasa buducnost bit ce nas broj 1

Tomash081

• Administrator
  • Titov Pionir
    • Pogledaj profil
Ja Đuro Pedala se Kandidiram se na izborima ne zbog svoje tavštine, nego zato što u našim klijentelističkim interesima obilježenoj političkoj sceni kojom dominiraju politički amateri ne vidim kandidata koji se može izdignuti iznad politike PLAVOG OKRUGA te donijeti prosperitet. Mi več 20 godina u gradu dokazujemo da možemo, znamo i hoćemo, jer naš entuzijazam nikad nije splasnuo. Nikada se neču umoriti od borbe za prosperitet naše voljene, naše jedine Hrvatske.

Zaokružite DA lista broj 2 "Za bolji ŽIVOT i bolje Sutra" !!

Nikola Kovačević

• Titov Pionir
  • *
    • Pogledaj profil
Ja Nikola Kovacevic se prijavljujem za predsednika  JUGOSLAVIJE, nastaviću ono sto Tito nije mogao. Svi ćemo biti kao JEDAN! Ovom kandidaturom želim da obeležim našu zajednicu kao jednu od dugogodišnjih uspeha. Zelim da svi zajedno ponovo budemo na jednom mestu, da pokazemo drugima da nas NIKO ali NIKO ne može rastaviti! Garantujem za bezbednost i finansijsku pomoć onima kojima je stvarno to POTREBNO! Zelim da znate da će ovo biti jedno veliko iskustvo za sve nas pa i za mene. Ja kao buduci predsednik ću biti tu kada god je potrebno a i kad nije. Verujte mi neće te zažaliti ako zaokruzite za stranku "SZ" SVI ZAJEDNO . Zajedno ćemo praviti velike korake iz dana u dan. Kada budem bio predsednik svako će doći kod mene za finansijsku pomoć kao početni kapital. Cilj je da svako živi sto je BOLJE MOGUĆE. Zakorači ćemo svi u jedan novi život. SVI ZAJEDNO ZA BELI OKRUG

Ljanmi seks

• Titov Pionir
  • *
    • Pogledaj profil
Ja ljanmi Seks kandidujem se za izbore Belog Okruga, uz vas glas dolazi vam veliki spas svaki gradjanin ce imati svoje pravo svima kojima je potreban posao pomoc bicemo dostupni 24/7 dostupni da vas sve ispostujemo svaki stanar ovog grada ce imati isto pravo niko nece imati neke privilegije svima ce biti pomoc pruzena nema lazi nema prevare zato zaokruzi DA i donesi sebi i svojim bliznjima spas.BELA JUGO STRANKA OD POCETKA OD POSTANKA BELI OKRUG UVJEK BRANI UVJEK JE NA PRAVOJ STRANI KAO SESTRA KAO MAJKA BELA JUGO STRANKA .
« Poslednja izmena: Oktobar 05, 2020, 10:33:41 pre podne od strane Ljanmi seks »

VuTReX

• Titov Pionir
  • *
    • Pogledaj profil
Ja Hamdo Versace se kandidujem za Gradonacelnika "BELOG OKRUGA", Dolazim iz stranke SZR (stanka zdravog razuma).
Obecanja:
1.Nasa stranka vam obecava da ce se boriti da se povise plate "Legalnih"poslova da bi se smanjio broj kriminala u gradu.
2.Mi cemo se takodjer boriti i za to da se osposobi vise radnih mesta u Drzavnim firmama, te stoga cemo i zapoceti i investirati u izgradnju novih.
Nas srdacan pozdrav.

M1stario

• Titov Pionir
  • *
    • Pogledaj profil
Moje ime je Silvo Broz i kandidujem se za gradonačelnika Plavog okruga. Znam da ću moći da donesem budućnost i pravdu za sve stanovnike Slovenije i Hrvatske. Ako glasate za mene, dobićete sve što mogu, zato nemojte čekati i osigurajte dobar život sebi i sledećim stanovnicima Plavog okruga. ;D

Моје име је Силво Броз и кандидујем се за градоначелника Плавог округа. Знам да ћу моћи да донесем будућност и правду за све становнике Словеније и Хрватске. Ако гласате за мене, добићете све што могу, зато немојте чекати и осигурајте добар живот себи и следећим становницима Плавог округа. :)

GLASAJTE SAD   GLASAJTE SAD   GLASAJTE SAD  GLASAJTE SAD   GLASAJTE SAD  GLASAJTE SAD    GLASAJTE SAD   GLASAJTE SAD   GLASAJTE SAD   GLASAJTE SAD   

DiabloYT

• Crveni Okrug
  • Titov Pionir
  • *
    • Pogledaj profil
Ceo crveni okrug zna sta je najpotrebnije ljudima:Pomoc pre svega pomoc od strane vlasti novac legalni poslovi ja kao Diablo Anderson

Obecavam:Legalizacije Marihuane,Pomoc nezaposljenima zaposljavamo nezaposljene novac u ova doba pandemije necu da dozvolim kao Makedonac Diablo Anderson Da drugi vlada u moju drzavu.

Ako Glasate za Diablo Anderson donosimo Bolje Sutra Bolji ZivoT

Leaksy

• Administrator
  • Titov Pionir
    • Pogledaj profil
Ja, Kristijan Martin iz crvenog okruga -- se kandidujem za gradonacalnika! Kako sam moga i umeo do sad sam pogomao narodu.. Uveo sam firme u gradu, uveo sam nove automobile, nove kurve! (Nisu bas nove, ali ok..) Glasajte za mene, da mozemo da uradimo nesto bolje za ovaj grad, za ovu drzavu, za eJugu!!!!