Jugoslavija RolePlay

Mesto za podnošenje žalbe...

JedanU100

• Administrator
  • Titov Pionir
    • Pogledaj profil
Ukoliko Vam je neko od Bogova i Web Staffa učinio nešto mimo pravila RolePlay-a ili mimo normalnog ljudskog ponašanja u okviru suživota svih nas o ovoj eZajednici napravite žalbu u propisanoj formi i ona će biti uzeta u razmatranje.

NAPOMENA: Sve žalbe podnete mimo ovog obrasca biće brisane i neće se razmatrati !

Vaše ime ingame/discord :

Žalite se na ingame/discord :

Razlog žalbe ukratko:

Vaše viđenje situacije:

« Poslednja izmena: Jun 29, 2020, 10:59:47 posle podne od strane JedanU100 »

PerKan

• Administrator
  • Titov Pionir
  • The Eyes Chicko , They Never Lie
    • Pogledaj profil

Vaše ime ingame/discord : PerKan

Žalite se na ingame/discord : Fikaso

Razlog žalbe ukratko: Ukrali smo Motor Kawasaki nekome tipu , Stavili ljepo na twitter oglas da trazimo otkup za taj motor i napisali da smo izvukli GPS te izvuceno pracenje sa mobitela te smo poslali taj tweet sa desete lokacije otkupa , nakon toga javlja mi se covijek KRIMINALAC upisan na Twitter da hoce otkup svoga vozila ja mu kazem da hocu 20.000$ za njega ili ide u delove , ja kao AutoMafija ne radim nista drugo vec samo kradem  kola i motore te ih preprodajem ili secem u delove , Nakon toga dolazi poruka od njega da hoce uzeti vozilo da se kaze koja lokacija. Ja posto NE RADI prenos novaca na racun kazem mu u poruci da je postavljena bomba u autu te je pusten dron koji leti oko garaze, Ako dodje vise od jednoga mi odlazimo sa lokacije.  ISPRAVAK NIJE RP2WIN JER NEMA DRUGOGA NACINA NEGO DA SE NADJEMO UZIVO I OBAVIMO PRIJENOS TOGA INACE BI TO ISLO JA NJEMU BROJ RACUNA ON MENI PARE JA NJEMU LOKACIJU MOTORA A POSTO NE RADI JA SAM BIO PRIMORAN DA ODRADIM TO ONAKO. Nakon toga dolazi njih dvojica vec uperene puske i pistolje ka autu mi ubijamo njih dvojicu prilazimo kod njih dvojice pokusavamo pokriti nase rane , nakon toga dolaze jos dvojica ubijaju mojega kolegu ja ubijam trecega i cetvrti admin ubija mene , nakon toga ja napisem Fail RP na me dajuci do znanja da su fail RP podize nas admina i govori nam da nije Fail RP i onako nije upoznat sa cijelom pricom vec prica kako je on pozvan od strane mafijasa da mu pomognu vratiti motor , ja mu ispricam sve i kazem da nema potrebe za danjom raspravom da ce se sve vidjeti sutra na YT on meni cinicno govori Daj chanel da te subscribe , Moja namjera nije bila da okaljam server vec da to upload samo da bi vidio Head Admin ili Vlasnik. u svakome slucaju taj isti admina Dolazi obucen sa ISA znackom i odelom Civilnoga policajca ja njega pitam zar ovo nije nonrp ? on meni odgovara da je bio u PD pa mu se nije promenio skin sto mene uopce ne zanima nakon danje rasprave on govori da njega boli kurac za nas i da on ima kao admin glavnu rec sto ce se cuti u snimkama kojima cemo pokazati Head Adminu ili nekome starijesini

Vaše viđenje situacije: Nismo krivi jer po RP-u mi nismo trebali niti imati kontakt sa njima , ali oni su to okrenuli u svoju korist i izrokali nas sve dokaze mozete dobiti kod mene na diskordu necu ovdije posti niti na YT da se ne kaze kako mi " kaljamo " ugled servera :)

JedanU100

• Administrator
  • Titov Pionir
    • Pogledaj profil
Vaše ime ingame/discord :

Djordje Pekez  PEKEZSRB1#6746

Žalite se na ingame/discord

:fićo#8160

Razlog žalbe ukratko:

Razlog zalbe je ja zovem nekoga od admina da mi pomogne pokvarilo mi se auto i on dolazi dize me u nebesa i baca me sa nebesa poslje ja vadim auto u garazi on dolazi sa autom i udari me punom brzinom i poginem on je u mafiji ex yu i zvao je auto mafiju da dodju na ilegalne lokacije da ubiju njegove kolege a on je otisao raditi ilegalne lokacije na drugom mjestu

Vaše viđenje situacije:

Moje vidjenje situacije je da nemam sta reci iznerviro sam se i hocu da idemo na sudjenje da taj covjek odradi svoju kaznu za ubijanje u safe zoni i za podmetanje ubista svojih kolega.

HVALA!!!
« Poslednja izmena: Septembar 07, 2020, 12:47:47 posle podne od strane JedanU100 »

JedanU100

• Administrator
  • Titov Pionir
    • Pogledaj profil
Održano suđenje sudija dosudio da je Pekez Đorđe u pravu i fiću kaznio sa 250 dobrovoljnog rada i 85 hiljada odštete pekezu za duševni bol.

KRALLE

• Titov Pionir
  • *
    • Pogledaj profil
Va%u0161e ime ingame/discord : KRALLE / KRALLE#0800

%u017Dalite se na ingame/discord : fićo / fićo#8160

Razlog %u017Ealbe ukratko: Cesto ga vidam kako spawna nepotrebna vozila u svrhu vozanje po gradu sa svojim prijateljima, isto tako par puta faila tako sto bjezi u safe zonu i tako narusava roleplay.

Va%u0161e vi%u0111enje situacije: Mislim da nije u redu da jedan admin tako spawna auta i tenkove uredu je kad je RP ali ne vjerujem da je stalno RP sa tenkom. Predlazem da mu se skine admin. Ali tko sam ja da vam to kazem.
« Poslednja izmena: Septembar 12, 2020, 12:05:46 pre podne od strane KRALLE »

Fikrija

• Titov Pionir
  • *
    • Pogledaj profil
Vaše ime ingame/discord : fikrija500/Fikrija#8113

Žalite se na ingame/discord : fićo/fićo#8160

Razlog žalbe ukratko: mene na reporovima.ucestalno viden kako spawnuje nepotrebna voliza (rino limuzina za strojnicom) u staranu njegovih komplexa, ucestalo ignoriranje mene na reportovima.

Vaše viđenje situacije: Moje videnje je tako da se jedan admin koji treba pruziti uzor igarcu tako ponasa te apsolutno nema potrebe da spawna tenkove i skrojnice po serveru jel server nije dm. A za ovo ignoriranje necu nista ni reci to kontam da je nekada u rp-u ali da je sada stalno u rp to nije. Po mome misljenju treba mu se makniti bog ali ko jam ja da sudi po vasem sam ja obicni klosar.

JedanU100

• Administrator
  • Titov Pionir
    • Pogledaj profil
Da vi jeste klošari, ali ste u pravu da ne sme da abjusa, proverio sam logove, istina jeste, i ukinut mu je admin status iz istog razloga zbog čega je ukinut i Leonu ...

KRALLE

• Titov Pionir
  • *
    • Pogledaj profil
Vaše ime ingame/discord : KRALLE / KRALLE#1337

Žalite se na ingame/discord : Pajta / 𝙏𝙝𝙚𝘾𝙧𝙤𝙬#3414

Razlog žalbe ukratko: Dolazim u ooc voice na discordu i govorim vlasniku night kluba da otvori night klub za mene i fikriju. Fikriji pukne net pajta i mare uljecu u night klub i rokaju po meni Faizfaka vadi pusku  i piz guziceocne rokat nakon sto me ubio oni mene dizu i oce me kidnapovat ja kucam /die posto je za mene gotov RP fikrija dolazi na server poroka ih a Pajta ih sve magicno reviveuje i oni nas opet ubijaju.

Vaše viđenje situacije: Smatram da admin koji bi trebao davati primjer kako se RP-a nebi smjeo MG-ati i raditi admin abjuz. Zaboravio sam nadodati da mu je cijelo vrijeme ID bio ukljucen i tako nas je vidio kroz zidove.

fićo

• Titov Pionir
  • *
    • Pogledaj profil
Ukoliko Vam je neko od Bogova i Web Staffa učinio nešto mimo pravila RolePlay-a ili mimo normalnog ljudskog ponašanja u okviru suživota svih nas o ovoj eZajednici napravite žalbu u propisanoj formi i ona će biti uzeta u razmatranje.

NAPOMENA: Sve žalbe podnete mimo ovog obrasca biće brisane i neće se razmatrati ![/font][/size]

Vaše ime ingame/discord : fićo

Žalite se na ingame/discord : TheCrow/Pajta

Razlog žalbe ukratko:Gospodin ¨  Pajta¨   Admin abuse radi tako sto: ja i moj prijatelj ga nadjemo na lokaciji kokaina i idemo ga kindapovati da mu uzmemo oruzje,novce i drogu. Prije nego smo ja i kolega izasli on je krenuo bjezeti, ja sam pucao po gumama ali bezuspjesno jer je bjezao  dzipom preko brda, Nakon toga ja i kolega nadjemo put do gore i krenemo. Naidjemo da Gospodina Pajtu, te opet krene bjezati, Ovaj put mu uspjevamo probusiti gumu te ubiti. Kada smo dosli do njega da mu uzmemo oruzje itd. on je iskoristio svoje moci i podiga se i poslao nas na 50 meseci. Jedino sto je rekao je bilo : Sto radite to ?

Vaše viđenje situacije: Mislim da gospodin previse iskoristava svoje mogucnosti, jos par ljudi govori isto to.

[/quote]

ARSIC

• Titov Pionir
  • *
    • Pogledaj profil
Vaše ime ingame/discord : ARSIC (INGAME) ; ARSIC#8455 (DISCORD)

Žalite se na ingame/discord : Fikaso (INGAME) ; Fikaso#1111 (DISCORD)

Razlog žalbe ukratko: Namestili me iz gsf-a, razlog sto su me ubili je to sto sam imao 150k. Ubili me, Fikaso me digo reko daj mi kes ja mu dao i on me ubio i reko neka dodju bolnicari po tebe. Prodje 10 minuta saljem report da ne dolazi niko.. Kaze Fikaso overili te nema revive. Ja precutim kazem dobro sacekacu pola sata, nije frka. Prodje pola sata pisem report digne me Cile, sve pohvale za coveka, digne me i pomogne me. Dodjem ja do glavne gota se Fikaso ko me digo i u tom trenutku me gazi njegov lik iz gsfa (zeleni micubisi) ja se iznerviram pito sam ih dal su retardirani, sto to rade i gospodin Fikaso me posalje na markere..

Vaše viđenje situacije: Pogresio sam u jednom trenutku kada sam poceo da pratim tog sto me je namestio jer je on poceo da bezi, trebo sam da stanem ma da mislim da to nista ne bi promenili (ubili bi me svejedno), isto tako mislim da sam pogresio sto sam ih pitao dal su retardirani al puko sam u trenututku lik abjuza to sto je admin maksimalno!