Vaše ime ingame/discord : PerKan
Žalite se na ingame/discord : Fikaso
Razlog žalbe ukratko: Ukrali smo Motor Kawasaki nekome tipu , Stavili ljepo na twitter oglas da trazimo otkup za taj motor i napisali da smo izvukli GPS te izvuceno pracenje sa mobitela te smo poslali taj tweet sa desete lokacije otkupa , nakon toga javlja mi se covijek KRIMINALAC upisan na Twitter da hoce otkup svoga vozila ja mu kazem da hocu 20.000$ za njega ili ide u delove , ja kao AutoMafija ne radim nista drugo vec samo kradem kola i motore te ih preprodajem ili secem u delove , Nakon toga dolazi poruka od njega da hoce uzeti vozilo da se kaze koja lokacija. Ja posto NE RADI prenos novaca na racun kazem mu u poruci da je postavljena bomba u autu te je pusten dron koji leti oko garaze, Ako dodje vise od jednoga mi odlazimo sa lokacije.
ISPRAVAK NIJE RP2WIN JER NEMA DRUGOGA NACINA NEGO DA SE NADJEMO UZIVO I OBAVIMO PRIJENOS TOGA INACE BI TO ISLO JA NJEMU BROJ RACUNA ON MENI PARE JA NJEMU LOKACIJU MOTORA A POSTO NE RADI JA SAM BIO PRIMORAN DA ODRADIM TO ONAKO. Nakon toga dolazi njih dvojica vec uperene puske i pistolje ka autu mi ubijamo njih dvojicu prilazimo kod njih dvojice pokusavamo pokriti nase rane , nakon toga dolaze jos dvojica ubijaju mojega kolegu ja ubijam trecega i cetvrti admin ubija mene , nakon toga ja napisem Fail RP na me dajuci do znanja da su fail RP podize nas admina i govori nam da nije Fail RP i onako nije upoznat sa cijelom pricom vec prica kako je on pozvan od strane mafijasa da mu pomognu vratiti motor , ja mu ispricam sve i kazem da nema potrebe za danjom raspravom da ce se sve vidjeti sutra na YT on meni cinicno govori Daj chanel da te subscribe , Moja namjera nije bila da okaljam server vec da to upload samo da bi vidio Head Admin ili Vlasnik. u svakome slucaju taj isti admina Dolazi obucen sa ISA znackom i odelom Civilnoga policajca ja njega pitam zar ovo nije nonrp ? on meni odgovara da je bio u PD pa mu se nije promenio skin sto mene uopce ne zanima nakon danje rasprave on govori da njega boli kurac za nas i da on ima kao admin glavnu rec sto ce se cuti u snimkama kojima cemo pokazati Head Adminu ili nekome starijesini
Vaše viđenje situacije: Nismo krivi jer po RP-u mi nismo trebali niti imati kontakt sa njima , ali oni su to okrenuli u svoju korist i izrokali nas sve dokaze mozete dobiti kod mene na diskordu necu ovdije posti niti na YT da se ne kaze kako mi " kaljamo " ugled servera