Svaki RolePlay grad ima svoju priču. Kroz dosta gradova hodale su ove noge, dosta zatvora preturih preko glave, i previše života na duši nosim, tako da verujte mi znam šta pričam.
Na kraju kad se podvuče crta svi ti gradovi su isti jedan drugom, neki lepše okrečeni samo od drugih, ali opet nekako sve na isto dođe, mafije mafijaju, policija ih vija, a veći su lopovi od njih i svi se žale Bogovima za svaku sitnicu, kao detetu igračku kad uzmeš.
Mi smo narodi sa Balkana, kroz istoriju uvek na putu velikih osvajača, i snalazili smo se ko je kako umeo i znao, da bi nakon Drugog Svetskog rata ujedinjeni stali pod jednu zastavu, zastavu Jugoslavije na čelu sa vrhovnim vođom Josipom Brozom Titom.
Stariji se ovog vremena sećaju kao dobrog, vaši roditelji, bake, deke, a sve je nizbrdo krenulo 4-og maja 1980-e godine, dana kad je umro Tito, i NAŠA PRIČA počinje nakon tog datuma.
Narodi Balkana su proživeli burnu istoriju nakon Titove smrti, da li će se ponoviti iste greške ili ne, ostaje vam da vidite kao učesnik nove istorije koju pišemo ZAJEDNO u Jugoslavija RolePlay zajednici igrača koji znaju šta je dobar roleplay i kako ga igrati ?