Jugoslavija RolePlay

Predlozi za Bolju Jugoslaviju

JedanU100

• Administrator
  • Titov Pionir
    • Pogledaj profil
Svaki RolePlay grad ima svoju priču. Kroz dosta gradova hodale su ove noge, dosta zatvora preturih preko glave, i previše života na duši nosim, tako da verujte mi znam šta pričam.
Na kraju kad se podvuče crta svi ti gradovi su isti jedan drugom, neki lepše okrečeni samo od drugih, ali opet nekako sve na isto dođe, mafije mafijaju, policija ih vija, a veći su lopovi od njih i svi se žale Bogovima za svaku sitnicu, kao detetu igračku kad uzmeš.
Mi smo narodi sa Balkana, kroz istoriju uvek na putu velikih osvajača, i snalazili smo se ko je kako umeo i znao, da bi nakon Drugog Svetskog rata ujedinjeni stali pod jednu zastavu, zastavu Jugoslavije na čelu sa vrhovnim vođom Josipom Brozom Titom.
Stariji se ovog vremena sećaju kao dobrog, vaši roditelji, bake, deke, a sve je nizbrdo krenulo 4-og maja 1980-e godine, dana kad je umro Tito, i NAŠA PRIČA počinje nakon tog datuma.

Narodi Balkana su proživeli burnu istoriju nakon Titove smrti, da li će se ponoviti iste greške ili ne, ostaje vam da vidite kao učesnik nove istorije koju pišemo ZAJEDNO u Jugoslavija RolePlay zajednici igrača koji znaju šta je dobar roleplay i kako ga igrati ?
« Poslednja izmena: Jun 16, 2020, 01:17:10 pre podne od strane JedanU100 »