Jugoslavija RolePlay

Dobrodošli ... => Paket Dobrodošlice => Temu započeo: JedanU100 Jun 18, 2020, 11:20:15 posle podne

Naslov: Paket Dobrodošlice
Poruka od: JedanU100 Jun 18, 2020, 11:20:15 posle podne
Ekonomija u Jugoslavija RolePlay nije nimalo laka, niti je hard core, niti je easy, ali opet svaki početak je težak.


Za sve nove eGrađane koji urade ovih par lakih koraka obezbedio sam Paket Dobrodošlice, koji dobijate lično od mene da bi lakše pregurali prve dane u Jugoslaviji.

Pre svega zatražite pasoš za željeni okrug da bi videli i skriveni deo diskusije.  Zahtev Za Pasoš (https://forum.jugoslavijaroleplay.com/index.php?action=profile;area=groupmembership)


Prvi korak: Dođite na naš diskord kanal https://discord.gg/GmxGtaU (https://discord.gg/GmxGtaU) ili ako čitate ovu poruku, a niste registrovani, registrujte se na forum.

Drugi korak: Predstavite se ukratko u temi za predstavljanje (https://forum.jugoslavijaroleplay.com/index.php/topic,22.0.html) ovog segmenta, ko ste i šta ste, napišite vaše diskord i in-game ime

Treći korak: Na našem sajtu https://jugoslavijaroleplay.com (https://jugoslavijaroleplay.com) imate mesto gde možete ostaviti vaš email na našu listu za program dobrodošlice, ujedno bićete u toku sa najnovim bitnim dešavanjima oko Jugoslavija RolePlay.

Četvrti korak: zapratite i sabskrajbujte se na naše stranice na društvenim mrežama, na Fejsbuku (https://www.facebook.com/yuroleplay/) i Jutjubu (https://www.youtube.com/channel/UC6IC0-5v7s4eb05Lc1WJlWA/videos), a ako imate bilo bi ok na Instagramu (https://www.instagram.com/jugoslavijaroleplay/) i Twitteru (https://twitter.com/YuRoleplay) ...


Nakon toga pošaljete mi DM poruku na diskordu da ste odradili sve, i uz malo strpljenja kad se vidimo u Jugoslavija RolPlay doneću vam vaš paket dobrodošlice, neće biti preveliko, ali će biti od srca da što duže budete naš eSugrađanin.

Želim da napomenem da su kod nas stvari drugačije i da NIKO od Bogova i Web Staf tima ne može da donira niti jedan dolar, pušku, kola, bilo šta što može da uruši ekonomiju Jugoslavije, tako da verujte, jedino što će te dobiti od nas pored kvalitetnog mesta za RolPlay jeste ovaj Paket Dobrodošlice, i to ako se potrudite oko gore navedenih koraka ...